Details

“FIQUE” – the brand new album is available at CD RAMA and iTunes:https://itunes.apple.com/sg/album/fique/id935514009
#awakkatmane Kode RBT (Malaysia Telco) :
Maxis : Type *131*428727# and press call/send
DiGi: Type CT[space]1505407 and send to 20000
Celcom: Type *888*231216# and press call/send
u-mobile: Type CT[space]612342 and send to 28118
*Telco charges apply

TAUFIK BATISAH – #AWAKKATMANE

Music & Lyrics: Taufik Batisah
Produced by: Taufik Batisah
OP: Hype2 Pte Ltd
Music Video produced & directed by: Sheryl Tan

Lyrics:

Awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap) Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, Nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit-sikit dia mesti tanya dimana

(Rap) Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira dimanapun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (Kau dengar ni)

Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya dimana

Follow Hype Records for more exciting updates:
https://www.facebook.com/HypeRecords
https://twitter.com/hyperecordssg

*Disclaimer: Thank you for your valuable comments for our video. However, postings that are offensive, discriminating or irrelevant shall be removed.

Link YouTube http://youtu.be/Zznn66JnMpA

Category:

Video

Tags:

,