ALI ZAHRA INGIN MENGAJAK ANDA BERNIAGA BERSAMA MEREKA

ALI ZAHRA HOLDING SDN BHD MENGADAKAN MAJLIS
PERLANCARAN ALI ZAHRA HOLDING SDN BHD & LAGU “KEMBARA NABAWI” BERNIAGA
SAMBIL BERIBADAH DI GRAND MILLENIUM HOTEL ,KUALA LUMPUR.

ALI ZAHRA HOLDING SDN BHD ADALAH SATU ENTITI KORPORAT PENGELUAR DAN PEMASAR PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN. SEBUAH SYARIKAT YANG MEMPUNYAI PENGALAMAN LUAS DALAM BIDANG PRODUK KESIHATAN SEMENJAK TAHUN 1998. SEMENJAK BEBERAPA TAHUN YANG LEPAS, PENJENAMAAN SEMULA ALI ZAHRA, SEKALI LAGI MENGGEGARKAN PASARAN DAN TELAH MENJADI FENOMENA DI MALAYSIA DENGAN KELAHIRAN ZAHRA AROMA THERAPHY OIL, GEL THERAPHY DAN SERUM MADEENA DAN LAIN LAIN. ALI ZAHRA MEMPUNYAI LEBIH DARI 300 RIBU PELANGGAN DI SELURUH MALAYSIA.

KALI INI ALI ZAHRA HOLDING SDN BHD SEKALI LAGI MENGGERGARKAN PASARAN PRODUK PRODUK TERBARU SEPERTI MORINGA TEA, CHOCOLATE FIBRERMEAL DAN ASHWAGANDA COFFEE. DAN TERKINI DENGAN KONSEP BERNIAGA SAMBIL BERIBADAH SETIAP EJEN TURUT MENDAPAT PELUANG MENUNAIKAN UMRAH SELAIN MENJANA PENDAPATAN.

PRESIDEN KUMPULAN ALI ZAHRA MALAYSIA, INDONESIA DAN FILIPINA, DATUK MUHAMMAD FAISAL ABU BAKAR TELAH MELANCARKAN PELUANG PENDAFTARAN SERENDAH RM500 DAN MEMILIH TIGA PAKEJ BEKONOMI BERMULA DARI RM 3,990 MELAYAKKAN MENDAPAT PRODUK SERTA MENERIMA PAKEJ UMRAH. DARI PEMBAYARAN INI JUGA BERPELUANG MENIKMATI KEUNTUNGAN JUALAN SEBAYAK 20 PERATUS. SEMENTARA ITU PAKEJ SILVER RM 6,990 MELAYAKKAN EJEN MENJADAPAT PAKEJ UMRAH PREMIUM UNTUK SEORANG SELAIN MENJANA PENDAPATAN SERTA KEUNTUNGAN 35 PERATUS DARI SET PRODUK YANG DI TERIMA.

PAKEJ KETIGA IAITU PAKEJ GOLD RM 12,590 MEMBERI PELUANG KEPADA EJEN MENIKMATI PAKEJ UMRAH KELAS PREMIUM UNTUK DUA ORANG, PAKEJ INI TURUT MENAWARKAN KEUNTUNGANNYA LEBIH TINGGI IAITU MENCECAH 40 PERATUS.
DENGAN KERJASAMA YANG BAIK BERSAMA ALAM SHAH TRAVEL & TOURS SDN BHD TELAH PUN BERJAYA MEMBAWA 40 EJEN MENGERJAKAN IBADAH UMRAH PADA MAC 2023, KUMPULAN INI ADALAH YANG PERTMA BERJAYA DIBAWA MENGERJAKAN UMRAH DENGAN DIKELOLA OLEH ALAM SHAH TRAVEL & TOURS SDN BHD. ALAM SHAH TAVEL & TOURS JUGA AKAN MENGELOLA EJEN YANG AKAN KE TANAH SUCI UNTUK SESI SETERUSNYA AKAN TETAPI ATAS SAMBUTAN YANG SANGAT LUARBIASA KUOTA UMRAH BAGI BULAN SEPTEMBER, DISEMBER DAN FEBUARI TAHUN HADAPAN TELAH PUN PENUH. KEBANYAKKAN EJEN TERDIRI DARI GOLONGAN IBU TUNGGAL DAN B40.
DATUK MUHAMMAD FAISAL MENJALANKAN PERNIAGAAN INI BERSAMA SAHABAT BAIKNYA MAS JUWITA JAMALUDIN. MAS JUWITA MENYASARKAN PENGAMBILAN EJEN BAHARU SERAMAI 1,000 ORANG PADA TAHUN HADAPAN. TRIP UMRAH AKAN DIBUKA SEMULA UNTUK BULAN MAC 2024.

5 BUAH SYARIKAT YANG BERNAUNG DIBAWAH KUMPULAN ALI ZAHRA IAITU RAYYAN
MUHAMMAD RESOURCES, AKMAL GLOBAL VENTURE, JUWITA ENTEPRISE, MY ASIA EMPIRE DAN LF GLOBAL VENTURE. ORANG RAMAI YANG BERMINAT UNTUK MENJADI EJEN BOLEH TERUS HUBUNGI PENGURUS SYARIKAT DITALIAN 011 26438956 ( ZAKIAH ) DAN 018 3848510

You might like

Leave a Reply